TRANSPORTNE VESTI OPREZ ZBOG KIŠE I ODRONA

OPREZ ZBOG KIŠE I ODRONA

oprez zbog kiše i odrona

Vozačima će biti potrebna dodatna opreznost u vožnji, a posebno ukoliko naiđu na područja sa jakim pljuskovima gde ih pored smanjene vidljivosti očekuje opasnost od veće količine vode koja se često sakuplja u kolotrazima. Takođe se skreće pažnja na opasnost od odrona.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Zadržavanja na naplatnim stanicama nisu duža od 10 minuta.

Nastavljaju se radovi na sanaciji klizišta na putu Divčibare–Sastavci, u naselju Mađer.

Za vreme izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Radovi će trajati do 30. septembra ukoliko vremenski uslovi to dozvole i obezbeđeni su adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od ponedeljka u vremenu od 7 do 18 sati, zbog radova na zameni elastične odbojne ograde u srednjem pojasu, na auto-putu Šid–Beograd od petlje "Beograd" do petlje "Sava Centar".

Na deonici gde se izvode radovi za saobraćaj će biti zatvorena brza – preticajna traka dok će se saobraćaj u smeru od Šida ka Beogradu odvijati usporeno srednjom i zaustavnom trakom.Petak po pravilu donosi uobičajno veći broj vozila, a danas će saobraćaj biti još dodatno pojačan u gradovima, al...

Prema poslednjim informacijama AMSS-a nema zadržavanja na naplatnim stanicama, na svim graničnim prrelazima zadržavanja ...

Vozače i danas očekuju pogodne vremenske prilike za vožnju sa nešto višim dnevnim temperaturama, ponegde s...

Prohladno, ali uglavnom suvo vreme bez padavina sa porastom dnevnih temperature donosi dobru prohodnost puteva. Vidljivo...

Sve vesti »

 
CargoAgent.net - BERZA TERETA I TRANSPORTA


Cargoagent.net je internet berza tereta i kamiona koja predlaže usluge transporta i špedicije za firme iz Srbije, Balkana i cele Evrope. Naša berza prevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih preduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.
CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć

Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net
Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET