TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410


Transport – organizer.com

FORUMI - OGLASIpomoc pri dobijanju licence

INTER LOGISTICS BG

pomoc pri dobijanju licence

Postovani vozaci,kolege dispeceri i drugi vlasnici kamiona i drugih motornih vozila.Ukoliko iz bilo kojih razloga ne mozete dobiti licencu za obavljanje transportne delatnosti, firma ,, Inter logistics BG,, Vam nudi da to pravo ostvarite preko nje a time i dobijanje odgovarajucih dozvola za obavljanje transportne delatnosti.Sem ove firma nudi i druge pogodnosti  a to je pre svega pomoc pri kupovini i nabavci kamiona i prikolica a ona se ogleda u pomoci, tj. pozajmici u iznosu od 3500,-4000,-eura bez ikakve kamate koju ce klijent kasnije uz rad vracati u ratama.. Nadam se da smo Vas ovom nasom ponudom zainteresovali a zainteresovani se mogu javiti na: 069 454 89 37..

 

Re: pomoc pri dobijanju licence

Moze li se licenca za unutrasnji i medjunarodni transport dobiti unapred to jest bez kupovine vozila pa naknadno upisati brojeve vozila kada se kupe?

 

Re: pomoc pri dobijanju licence

verovatno ne ...

 

Re: pomoc pri dobijanju licence

Trebam pomoć za dobijanje sertifikata za odgovrno lice za transport

 

Re: pomoc pri dobijanju licence

Postovani Tomo, ne znam na koju vrstu pomoci mislite ali za sertifikat za odgovorno lice se polaze u ministarstvu za saobracaj ili posto su vrlo rigorozni na ispitu ,firme obicno angazuju nekog ko vec poseduje trazeni sertifikat uz ugovor o dodatnom zaposljenju na 2 sata dnevno.. To obicno kosta oko 100 eura na mesecnom nivou. Mi to ne radimo i na zalost ne mozemo Vam tu biti od pomoci..Mi radimo nesto drugo, svako ko pozeli da ima svoj kamion i zeli da se bavi medjunarodnim transportom mi tu uskacemo u pomoc.Daleko od toga da smo toliko dobre duse i socijalna ustanova ali pomazemo prilikom nabavke motornog vozila (pozajmicom para ), Vozilo u tom slucaju mora biti registrovano preko nase firme. Mi mu obezbedjujemo dozvole, dajemo naloge za prevoz u dogovoru sa njim a na osnovu zeljenog pravca, fakturisemo, naplacujemo, dajemo potreban avans za put, kreditiramo kupovinom goriva u pocetku.Naravno da za sve to uzimamo proviziju ali mnogi bez nase pomoci,naprosto ne bi mogli raditi.Mi smo mnogim pojedincima pomogli da dodju do svog kamiona i stanu na svoje noge. Ukoliko nesto od navedenog prepoznajete kao potrebu za sebe mi smo otvoreni za saradnju.

S postovanjem,

Sibinovic S, 069 454 89 37.

Inter logistics BG., 

 

Re: pomoc pri dobijanju licence

Ne

 


 
CargoAgent.net - BERZA TERETA I TRANSPORTA


Cargoagent.net je internet berza tereta i kamiona koja predlaže usluge transporta i špedicije za firme iz Srbije, Balkana i cele Evrope. Naša berza prevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih preduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija firme: Transportna firma / Autoprevoznik
Grad: Užice,
Država:RS - SrbijaKategorija firme: Trgovinska firma / Uvoznik, izvoznik
Grad: Beograd,
Država:RS - Srbija


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 888 366 366
Informacija i pomoć

Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net
Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET