PONUDE SLOBODNIH KAMIONA NA BERZI TRANSPORTA

PRETRAGA SLOBODNIH KAMIONA NA TRANSPORTNOJ BERZI

Utovar od
Istovar u

Pronađeni kamioni na berzi transporta: 1000


Pronađeni kamioni na berzi transporta:   1000
Ključne reči: kamion za međunarodni prevoz robe od Makedonija, kamion za međunarodni prevoz robe od Albanija, kamion za međunarodni prevoz robe od Srbija, kamion za međunarodni prevoz robe od Austrija, kamion za međunarodni prevoz robe od Češka, kamion za međunarodni prevoz robe do Srbija, kamion za međunarodni prevoz robe do Makedonija, kamion za međunarodni prevoz robe do Rumunija, kamion za međunarodni prevoz robe do Mađarska, kamion za međunarodni prevoz robe do Bosna i Hercegovina, kamion za međunarodni prevoz robe od  , kamion za međunarodni prevoz robe do  , kamion za međunarodni prevoz robe od Evropa, kamion za međunarodni prevoz robe do Evropa, Ponude prevoza
Da bi uvećali svoju šansu za pronalazak kamiona za Vaš teret, objavite ponudu za Vaš teret. Svi naši korisnici videće da tražite kamion pa će Vas firme koje imaju slobodan odgovarajući kamion kontaktirati.

OBJAVI TERET

 
CargoAgent.net - BERZA TERETA I TRANSPORTA


Cargoagent.net je internet berza tereta i kamiona koja predlaže usluge transporta i špedicije za firme iz Srbije, Balkana i cele Evrope. Naša berza prevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih preduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija firme: Trgovinska firma / Uvoznik, izvoznik
Grad: Beograd,
Država:RS - SrbijaKategorija firme: Transportna firma / Autoprevoznik
Grad: Užice,
Država:RS - Srbija


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 888 366 366
Informacija i pomoć

Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net
Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET