PONUDE TERETA I KAMIONA NA TRANSPORTNOJ BERZI

Pronađeni rezultati na transportnoj berzi: 1000


Pronađeni rezultati na transportnoj berzi:   1000
Ključne reči: teret za međunarodni prevoz od Rumunija, teret za međunarodni prevoz od Hrvatska, teret za međunarodni prevoz od Srbija, teret za međunarodni prevoz od Grčka, kamion za međunarodni prevoz robe od Makedonija, teret za međunarodni prevoz dо Srbija, teret za međunarodni prevoz dо Bugarska, kamion za međunarodni prevoz robe do Švedska, teret za međunarodni prevoz dо Makedonija, kamion za međunarodni prevoz robe do Makedonija, kamion za međunarodni prevoz robe od  , kamion za međunarodni prevoz robe do  , teret za međunarodni prevoz od Evropa, teret za međunarodni prevoz do Evropa, Ponude prevoza
Da bi uvećali svoju šansu za pronalazak tereta za Vaš kamion, objavite ponudu za slobodan kamion. Svi naši korisnici videće da tražite teret pa će Vas firme sa odgovarajućim teretom kontaktirati.

OBJAVI KAMION

 
CargoAgent.net - BERZA TERETA I TRANSPORTA


Cargoagent.net je internet berza tereta i kamiona koja predlaže usluge transporta i špedicije za firme iz Srbije, Balkana i cele Evrope. Naša berza prevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih preduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija firme: Transportna firma / Autoprevoznik
Grad: Ivanjica,
Država:RS - SrbijaKategorija firme: Transportna firma / Autoprevoznik
Grad: Užice,
Država:RS - Srbija


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 888 366 366
Informacija i pomoć

Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net
Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET