TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410


Transport – organizer.com

U ARHIVI KAMION ZA MEĐUNARODNI PREVOZ ROBE № 58268947 PONUDA TRANSPORTA: Skoplje, Makedonija - , Bosna i Hercegovina

Objavljeno na berzi transporta:
Broj pregleda: 2

Utovar od
Istovar u
BA

Spreman za utovar: Utovaren
 

Kontakt osoba

Kategorija firme: Drugo
Grad: 1000 Skopj, Skoplje
Država: Makedonija
Informacije o firmama koje su objavile ponude, mogu pogledati samo registrovani korisnici na transportnoj berzi. Da bi videli ko je objavio ovu ponudu, ulogujte se sa svojim korisničkim brojem i lozinkom ili se registrujte na sajtu.

Registruj me!KORISNIČKI ULAZ

Zaboravljena lozinka?   ili   REGISTRUJ ME

Kompletan utovar !!!


Detalji kamiona

Kamion: Sandučar
Dužina: 6.0m
Nosivost: 3.0t
Zapremina: 35m³


Dodatne informacije

Vrsta tereta:
Cena : -

Dodatne informacije

Организираме Меѓународен транспорт и логистика:-Скопје-Сараево-[Босна и Херцеговина) -со соло-возило Мерцедес-Варио--3-6-м-35-м3-Со рампа.;-Со комбе-1.400-Кг.


Ponuda važi do

Ponuda važi do: Utovaren


Kategorija ponude: Ponude kamiona, BERZA ZA MEĐUNARODNI PREVOZ ROBE, Drumski transport

PONUDE NA BERZI TRANSPORTA: KAMION ZA MEĐUNARODNI PREVOZ ROBE № 58268947 - SLOBODAN KAMION ZA UTOVAR OD 10- SKOPLJE, MAKEDONIJA I ISTOVAR- BOSNA I HERCEGOVINAKljučne reči: kamion Sandučar zа međunarodni prevoz robe od  , kamion Sandučar za međunarodni prevoz robe od Makedonija, kamion Sandučar za međunarodni prevoz robe od Balkansko poluostrvo, kamion Sandučar za međunarodni prevoz robe od Istočna Evropa, kamion Sandučar za međunarodni prevoz robe od Države bivše Jugoslavije, kamion Sandučar za međunarodni prevoz robe od Južna Evropa, kamion Sandučar za međunarodni prevoz robe od Evropa, kamion Sandučar za međunarodni prevoz robe do Bosna i Hercegovina, kamion Sandučar za međunarodni prevoz robe dо Balkansko poluostrvo, kamion Sandučar za međunarodni prevoz robe dо Južna Evropa, kamion Sandučar za međunarodni prevoz robe do Evropa, Ponude prevoza -  , Ponude prevoza - Makedonija, Ponude prevoza - Bosna i Hercegovina, Ponude prevoza


 
CargoAgent.net - BERZA TERETA I TRANSPORTA


Cargoagent.net je internet berza tereta i kamiona koja predlaže usluge transporta i špedicije za firme iz Srbije, Balkana i cele Evrope. Naša berza prevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih preduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija firme: Trgovinska firma / Uvoznik, izvoznik
Grad: Beograd,
Država:RS - SrbijaKategorija firme: Transportna firma / Autoprevoznik
Grad: Ivanjica,
Država:RS - Srbija


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 888 366 366
Informacija i pomoć

Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net
Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET