TRANSPORTNE VESTI RADOVI NA PUTU

RADOVI NA PUTU

radovi na putu

Kragujevac- Cerovac, radovi

Detalji:
U periodu od 07.00 do 17.00 časova, izvodiće se radovi na državnom putu I B reda broj 25, deonica Cerovac-Kragujevac. U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Izvor
JP "Putevi Srbije"

 

Irig-Ruma, radovi

Detalji:
Od 15.10.2018.godine, izvodiće se radovi na rehabilitaciji puta, na državnom putu I B reda broj 21, deonica Irig-Ruma, u oba smera. Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

 

Staničenje - radovi na izgradnji Koridora 10

Detalji:
Na snazi je izmena režima saobraćaja na državnom putu IIA reda broj 259, deonica Niš-Dimitrovgrad, kod mesta Staničenje, u okviru radova na izgradnji dela Koridora 10. 
zbog kojih je saobraćaj je preusmeren na levu kolovoznu traku polu auto-puta E-80. 

Izvor
JP Putevi Srbbije

 

Obrenovački put, radovi na izgradnji mosta

Detalji:
Na snazi je izmena režima saobraćaja na državnom putu I B reda broj 26, (novi Obrenovački put), neposredno pre petlje Ostružnica (ispod mosta preko reke Save), zbog radova na izgradnji mosta preko reke Save. Izmena režima saobraćaja odnosi se na zatvaranje krajnjih desnih saobraćajnih traka u dužini od 300m, odnosno umesto dve saobraćajne trake za saobraćaj će biti u funkciji po jedna saobraćajna traka za svaki od smerova.

 

Grocka, radovi na izlazu iz naselja Zaklopača

Detalji:
Radovi na presvlačenju državnog puta II B reda broj 347, opština Grocka, izvode se od izlaza sa auto-puta do raskrsnice sa državnim putem II A reda broj 156 – izlaz iz naselja Zaklopača. Za vreme izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila prema postavljenoj vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji.

Izvor
JP Putevi Srbije

 

Caričina Dolina, radovi na izgradnji auto-puta E-75 tunel Manajle

Detalji:
Zbog izgradnje drž. puta IA reda, br 1 (autoputa E/75) na deonici između caričine doline i tunela Manajle neposredno pored železničke pruge koja se nalazi na levoj obali reke Južne Morave, na suprotnoj strani od autoputa E75 vrši će se miniranje koje ne utiče na bezbednost saobraćaja na navedenom putu.

Izvor
JP "Putevi Srbije" 

 

Predejane, radovi od motela do Caričine Doline

Detalji:
Od 20.07.2017. g. u periodu od 07.00 do 17.00 č. zbog radova na izgradnji drž. puta I A reda br. 1 (auto-put E 75), došlo je izmene u saobraćaju na deonici drž. puta II A reda br. 258, na deonici: Leskovac - Vranje, kod Grdeličke Klisure, od Motela Predejane do Caričine Doline. U toku radova saobraćaj se odvija naizmeičnim propuštanjem vozila prema postavljenoj privremenoj signalizaciji. 

Izvor
JP "Putevi Srbije"

 

 

AP E-80, radovi na deonici Prosek- Bancarevo

Detalji:
Od 19.07.2016. godine zbog radova na izgradnji auto-puta E-80, (koridora 10.) izmenjen je saobraćaja na državnom putu I A reda broj 4, deonica Prosek-Bancarevo, na delu obilaznice oko Niša ka Pirotu, u zoni Malčanske petlje, u smeru Niš-Pirot. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj iz desne kolovozne trake , smera Niš-Pirot će biti preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku smera Pirot-Niš. Radovi su obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Izvor
JP "Putevi Srbije"

 

Radovi na mostu na reci Kačer i nadvožnjaka preko AP E-763, Beograd-Južni Jadran

Detalji:
Od 29.12.2018.g.počela je druga faza radova koj će se radovi obavljati do daljeg na drž. putu IB reda broj 22, na deonici između postojećeg mosta na reci Kačer i nadvožnjaka preko AP E-763, Beograd -Juzni Jadran, u zoni raskrsnice za mesto Brančić. Saobracaj će se odvijati naizmeničnim propustanjem vozila.

 

Avalski put u Beogradu, državni put II A reda broj 149

Detalji:
U periodu od 07.00 do 16.00 časova, izvode se radovi na redovnom održanju, na državnom putu II A reda broj 149 Avalski put, od skretanja za Vrčin do Đurinaca, u Beogradu (Voždovac-Sopot).
U toku izvođenja radova saobraćaj će biti regulisan semaforskom signalizacijom, i biće obezbeđeni privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

 

Beograd-Južni Jadran, deonica Obrenovac-Ub

Detalji:
Zbog izgradnje auto-puta E-763, na deonici Obrenovac - UB, u mestu Stublenica, (drž. putu II/A145) izvodiće se radovi u punoj širini puta Ub-Stublenica-Radljevo (II A reda br.145). Saobraćaj se na ovoj deonici odvija prema uputstvima privremene saobraćajne signalazacije, sa mogućim povremenim preusmeravanjima na lokalne saobraćajnice, dok su tretena vozila preko 8t. ukupne mase na deonici između Uba i Radljevu usmeravaju putem Stubline - Lajkovac.

Izvor
JP "Putevi Srbije"

 

Radovi na Sentandrejskom putu

Detalji:
Od 16.08.2018. godine, izvodiće se radovi na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom i javnim osvetljenjem na Sentandrejskom putu (od ulice Primorske do ulice Velebitske), u Novom Sadu, na državnom putu II A reda broj 100. Radovi će se izvoditi 210 dana, ukoliko vremenski uslovi to dozvole. Tokom izvođenja radova koji su obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom opremom i signalizacijom, saobraćaj će se u oba smera odvijati nesmetano.

Izvor
JP "Putevi Srbije"

 

Loznica, radovi od Banje Koviljače ka Malom Zvorniku

Detalji:
Zbog radova na popravci kolovoza i uređenju puta od skretanja na obilaznici za Banju Koviljaču do graničnog prelaza u Malom Zvorniku, (drž. puta IB reda br 26.), saobraćaj se odvija usporeno na mestima pružnog prelaza. Vozačima savetujemo opreznu vožnju uz poštovanje svih izmena koja su regulisana odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom.

Izvor
JP "Putevi Srbije"

 

Sastavci, radovi na sanaciji klizišta u naselju Mađer

Detalji:
Nastavljaju se radovi na sanaciji klizišta na državnom putu II A reda broj 178, deonica Divčibare - Sastavci, u naselju Mađer. Za vreme izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovisu obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Izvor
JP "Putevi Srbije"

 

Beograd - Južni Jadran, radovi između Lajkovca i Ljiga

Detalji:
Zbog radova na izgradnji auto - puta E763 Beograd - Južni Jadran, na drž. putu I B reda broj 22, deonica V, Lajkovac - Ljig, postavljena je saobraćajna signalizacija. Molimo učesnike da uspore, shodno saobraćajnoj signalizaciji, odnosno da smanje brzinu kretanja vozila zbog bezbednosti učesnika u saobraćaju.

Izvor
JP "Putevi Srbije"

 

Grdelica (Gornje Polje) - Caričina dolina, aktuelna izmena u saobraćaju zbog radova

Detalji:
Od 12.10.2017. godine, počeli su radovi na izgradnji leve kolovzne trake auto-puta E-75, koji se poklapa sa postojećim drž. putem II A reda broj 258, deonica Grdelica (Gornje Polje) – Caričina Dolina. U toku radova, saobraćaj se preusmerava na novoizgrađeni put u nastavku postojećeg puta II A reda broj 258, a sve prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji. 

Izvor
JP Putevi Srbije

 

Ovčar Banja, radovi na deonici Tučkovo-Jelen Do- Rasna-Gorjani-Uzići-Sevojno

Detalji:
Radovi na pojačanom održavanju izvode se na državnom putu I B reda broj 23, na deonici Pakovraće-Užice 3 ( Tučkovo-Jelen Do- Rasna-Gorjani-Uzići-Sevojno). Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz upotrebu semafora.
Radovi će se odvijati do marta 2019.godine, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Izvor
JP "Putevi Srbije"

 

Batočina-Ravni Gaj-Kraljevo, Lipnička reka

Detalji:
Radovi na proširenju mosta preko Lipničke reke u naselju Gruža na državnom putu I B reda broj 24, na deonici Batočina - Ravni Gaj – Kraljevo. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. 

Izvor
JP Putevi Srbije

 

Užice, radovi na putu Užice - Ovčar Banja

Detalji:
U okviru projekta rehabilitacije drž.puta IB reda broj 23 između Užica i Ovčar Banje, radovi se izvode na deonici dugoj od oko 8 km između Uzića i Sevojna. Naizmenično propuštanje vozila na ovom delu puta regulišu semafori, međutim, zbog dužine trase koja je pod rehabilitacijom postoji velika verovatnoća da će povremeno zadržavanja biti duža 20 minuta na koje vozači moraju biti spremni.

 

Leksovac, radovi na autoputu E-75 deonica Brestovac-Leskovac centar

Detalji:
Usled postavljanja saobraćajne signalizacije i opreme na snazi je izmena režima saobraćaja zbog planiranih radova na mostu preko reke Jablanice, na delu državnog puta I A reda broj 1, deonica Brestovac-Leskovac centar. Saobraćaj je preusmeren sa desne na levu konstrukciju mosta, pri čemu će se koristiti službeni prolazi, na kojima će se saobraćaj odvijati dvosmerno.

Izvor
JP Putevi Srbije 

 

Lučani-Guča, izmena režima saobraćaja zbog radova na lokalitetu Liska stena

Detalji:
Zbog radova na sanaciji - stabilizaciji useka puta i odstranjivanju stenske mase na lokalitetu Liška stena, na deonici Kratovska stena - Lučani, na državnom putu II A reda broj 181, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Kretanje vozila će se regulisati semaforom. 


Izvor
JP "Putevi Srbije" 
 

 

Gornji Milanovac-Zagrađe, radovi na mostu preko potoka Suva Jaruga

Detalji:
U toku su radovi na postavljanju privremene saobraćajne signalizacije, neophodne za radove na mostu preko potoka Suva jaruga, na deonici Zagrađe – Gornji Milanovac.U prvoj fazi radova za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, dok će se saobraćaj naizmenično odvijati levom kolovoznom trakom (smer ka Gornjem Milanovcu).Nakon završetka radova na desnoj strani mosta, izvršiće se premeštanje saobraćajne signalizacije i za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka, a celokupan saobraćaj će se odvijati desnom kolovoznom trakom. Planirano je da raovi traju do 01.04.2018. god.

Izvor
JP "Putevi Srbije"

 

Svilajnac-Petrovac na Mlavi, radovi kroz Svilajnac

Detalji:
Izvode se radovi na državnom putu II B reda broj 162, deonica Svilajnac-Petrovac na Mlavi, vezni put kroz Svilajnac ( ulica Vojvode Putnika). Saobraćaj će se odvijati nesmetano, a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom

 

Leštane - Zaklopača, radovi na putu

Detalji:
Do 13.12.2018.g, predviđeni su radovi na delu puta između Leštana i Bećarevog brda (drž putu II A reda broj 153), na oko 2km pre skretanja za Zaklopaču. Saobraćaj će na ovom delu biti usporen i odvija će se naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Izvor,
JP Putevi Srbije

 

Sanacija klizišta na deonici Beršići (Lozanj) - Gornji Banjani

Detalji:
Od 15.11.2018. g, završena je obustava saobraćaja na državnom putu II B reda broj 359, deonica Beršići (Lozanj) - Gornji Banjani, zbog radova na sanaciji klizišta. Do završetka radova saobraćaj će se odvijati usporeno uz poštovanje saobraćajne signalizacije i opreme.

Izvor 
JP Putevi Srbije

 

GP Batrovci - Kuzmin 1 - radovi na auto-putu

Detalji:
Od 17.10.2018.g. počinju radovi na pojačanom održavanju auto-puta na relaciji između graničnog prelaza Batrovci i petlje Kuzmin 1 (drž. puta I A reda broj 3.) u smeru od ka Beogradu. Za vreme radova, biće zatvorena zaustavna i deo vozne saobraćajne trake, a uz pomoć semaforavozila će se usmeravati na preticajnu traku.

Izvor
JP Putevi Srbije

 

Izmenjen režim saobraćaja na putu I B reda br.26 deonica Surčin-Obrenovac

Detalji:
Od 17.10.2018. godine, izmenjen je režim saobraćaja na državnom putu I B reda broj 26, deonica Surčin - Obrenovac, zbog izvođenja radova u okviru izgradnje autoputa E-763, Beograd - Južni Jadran. Saobraćaj je preusmeren na novoizgrađenu putnu devijaciju. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Izvor
JP Putevi Srbije

 

Dubona-Mladenovac, radovi

Detalji:
Radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije na putu Dubona-Mladenovac (drž. putu II A reda br 155) usloviće povremeno usporno odvijnje saobraćaja, koje je svedeno na minimum uz pomoć odgovarajuće saobraćajne signalizacije i opremem.

 

Obilaznica oko Beograda, radovi od petlje Surčin do petlje Ostružnica

Detalji:
Od 10.12.2018. g izvodiće se radovi na redovnom održavanju kolovozne konstrukcije, na delu državnog puta I A reda broj 1, od petlje „Surčin“ ka petlji „Ostružnica“ (Obilaznica oko Beograda).Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna (krajnje desna) saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom (srednjom) i preticajnom saobraćajnom trakom. 
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom ili opremom. 

Izvor
JP Putevi Srbije

 

Zrenjanin-Ečka, radovi

Detalji:
Od 15.11.2018. izvode se radovi na izradi kružne raskrsnice, na državnom putu I B reda broj 13, deonica Zrenjanin-Ečka. Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

 

Niš petlja jug-Malošište, radovi

Detalji:
Od 13.11.2018. do 31.12.2018. godine izvodiće se radovi na pojačanom održavanju i rehabilitiaciji, na državnom putu II A reda broj 158, deonica Niš (petlja Jug) – Malošište. U zoni ovih radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.


Kučevo - Majdanpek mogući odroniDetalji:Oprezna vožnja, zbog mogućih odrona na drž.putu M2 Kučevo - Majdanpek. GP &...

Na PUTNIČKIM terminalima:1. Izlaz iz Srbije oko 30 minuta. 2. Ulaz u Srbiju oko 30 minuta.Na TERETNIM terminalima:1...

Detalji:Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije RS, zadržavanja putničkih vozila na našim graničn...

Detalji:Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije RS, zadržavanja na našim graničnim prelazima su:N...

Sve vesti »

 
CargoAgent.net - BERZA TERETA I TRANSPORTA


Cargoagent.net je internet berza tereta i kamiona koja predlaže usluge transporta i špedicije za firme iz Srbije, Balkana i cele Evrope. Naša berza prevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih preduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija firme: Transportna firma / Autoprevoznik
Grad: Užice,
Država:RS - SrbijaKategorija firme: Transportna firma / Autoprevoznik
Grad: Ivanjica,
Država:RS - Srbija


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 0888 366 366
Informacija i pomoć

Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net
Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET