TRANSPORTNI KATALOG TRANSPORT I LOGISTIKA - ITALIJA

TRANSPORTNI KATALOG ZA ITALIJA

U sekciji "Transportni katalog" pronaćićete informacije zа kamione i terete na transportnoj berzi, kao i transportne firme registrovane na našem sajtu. Možete da pretražujete transportne i logističke firme po različitim kategorijama: transportne, logističke, uvoznici, izvoznici, trgovci, prevoznici, špediteri, proizvođači, usluge prevoza i selidbe itd. Uz pretragu otkrićete i linkove za kamione i terete po različitim kategorijama: unutrašnji transport, međunarodni transport, po vrsti kamiona: cerada, kontejner, cisterna, hladnjača, šleper itd.

Prevoznici sa slobodnim kamionima mogu da pronađu terete za međunarodne prevoze od i do Evrope, Balkana, Azije, ili terete za unutrašnje prevoze u Srbiji i drugim državama. U Srbiji mogu se pronaći teretiТursku, Rusiju, Ukrajinu, Nemačku, Francusku, Bugarsku, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Rumuniju, Grčku, Hrvatsku itd. - ukupno 72 države na kontinentima Evrope, Azije i Afrike.

Špediteri, trgovci i proizvođači sa slobodnim teretima mogu da pronađu kamione za međunarodni prevoz od i do Evrope, Balkana, Azije, ili unutrašnji prevoz u Srbiji i drugim državama. U Srbiji mogu se pronaći slobodni kamioniTursku, Rusiju, Ukrajinu, Nemačku, Francusku, Bugarsku, Мakedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Rumuniju, Grčku, Hrvatsku itd. - ukupno 72 države na kontinentima Evrope, Azije i Afrike.

Uz pomoć našeg "Transportnog kataloga" možete pronaći slobodne međunarodne i unutrašnje kamione i terete na najbrži mogući način, kao i transportne firme po različitim kategorijama. Možete da tražite informacije i po regijama i gradovima.


Ključne reči: transport i logistikа Italija, transport i logistikа Evropska Unija ( EU ), transport i logistikа Južna Evropa, transport i logistikа Evropa

SLOBODNI KAMIONI ZA MEĐUNARODNI PREVOZ ROBE OD I DO ITALIJA

Izaberite spisak slobodnih kamiona za međunarodni prevoz robe od i do Italija po različitim tipovima kamiona.


Ključne reči: slobodni kamioni od i do Italija, slobodni kamioni Evropska Unija ( EU ), slobodni kamioni Južna Evropa, slobodni kamioni Evropa

TERETI ZA MEĐUNARODNI PREVOZ OD I DO ITALIJA

Izaberite spisak tereta za međunarodni transport od i do Italija shodno tipu kamiona za traženi prevoz.

tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Poluprikolica - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Mega - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Sandučar - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Hladnjača - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Poluprikolica - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Poluprikolica - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Kombi - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Poluprikolica kiper - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Kiper - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Kamion sa prikolicom - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Kamion preko 7.5 t. - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Kamion cerada 7.5 t - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Niski utovarivac - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Kontejner 20'/40'/45' - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Stackable - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Svaki tip - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Kamion do 7.5 t. - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa 13,60 Platforma - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Van - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Bus - Italija tereti za međunarodni prevoz za kamione tipa Short Trailer - Italija


kamioni za međunarodni prevoz robe od i do Italija


Ključne reči: tereti od i do Italija, tereti Evropska Unija ( EU ), tereti Južna Evropa, tereti Evropa

TRANSPORTNI KATALOG ZA ITALIJA PO OBLASTIMA

Izaberite transportni katalog za datu regiju - Italija, da bi razgledali informacije o transportu i logistici u njoj.

 
CargoAgent.net - BERZA TERETA I TRANSPORTA


Cargoagent.net je internet berza tereta i kamiona koja predlaže usluge transporta i špedicije za firme iz Srbije, Balkana i cele Evrope. Naša berza prevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih preduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.

Kategorija firme: Transportna firma / Autoprevoznik
Grad: Ivanjica,
Država:RS - SrbijaKategorija firme: Transportna firma / Autoprevoznik
Grad: Užice,
Država:RS - Srbija


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 888 366 366
Informacija i pomoć

Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net
Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET